Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή

Ανακοινώσεις


Ψηφίστε τους νικητές του Μαθητικού Διαγωνισμού «ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ONLINE»


Ψηφίστε τον νικητή του μαθητικού διαγωνισμού

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών του Μαθητικού Διαγωνισμού «Καταναλωτές Online». Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές να εκτιμήσουν τα οφέλη της ορθής καταναλωτικής συμπεριφοράς, να μάθουν τα δικαιώματα που έχουν οι καταναλωτές όταν αγοράζουν από το διαδίκτυο και να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να αποφεύγουν τους σχετικούς κινδύνους.

Ο διαγωνισμός απευθυνόταν τόσο σε μαθητές Δημοτικής Εκπαίδευσης (σχεδιασμός αφίσας ή μια εικονογραφημένη ιστορία), όσο και σε μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης (δημιουργία βίντεο).

Συνολικά έχουν υποβληθεί 76 συμμετοχές από μαθητές Δημοτικής Εκπαίδευσης και 10 συμμετοχές από μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης. Οι συμμετοχές αξιολογήθηκαν σε πρώτο στάδιο από Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία επέλεξε τις 5 επικρατέστερες συμμετοχές βάσει καθορισμένων κριτηρίων. Οι 5 επικρατέστερες συμμετοχές ανά περίπτωση, έχουν τεθεί σε ηλεκτρονική ψηφοφορία η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 06/03/2018 (12:00) από την οποία θα προκύψουν οι τελικοί νικητές.

Για να πάρετε μέρος στη ψηφοφορία, θα πρέπει να δηλώσετε μία έγκυρη διεύθυνση e-mail στην οποία θα σας σταλεί σύνδεσμος τον οποίο πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να δηλώσετε την ψήφο σας.

Σεβόμενοι την προσπάθεια όλων των παιδιών, η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή παροτρύνει όπως υποστηρίξετε τη συμμετοχή που πιστεύετε ότι αξίζει πραγματικά να κερδίσει τον διαγωνισμό.
Μικρές Μπαταρίες

Διαδικτυακές Αγορές

Εγγυήσεις και ελαττωματικά προϊόντα

Αναγραφή Τιμών

Συμμόρφωση Προϊόντων - Καθήκοντα Οικονομικών Φορέων

Λογαριασμοί Πληρωμών

Εναλλακτική Επίλυση Καταναλωτικών Διαφορών

Εβδομαδιαίο Δελτίο Επισκόπησης Τιμών Καυσίμων

Κώδικας Καταναλωτικής Δεοντολογίας

Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων

Τιμές καυσίμων - Συχνές ερωτήσεις