Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή

Ανακοινώσεις


Αναδημοσίευση ανακοίνωσης Soldout Tickets για συναυλία Celine Dion


Αναδημοσίευση ανακοίνωσης Soldout Tickets για συναυλία Celine Dion.

Αιτήσεις για επιστροφή χρημάτων από 14 - 21 Μαϊου 2021 στον σύνδεσμο: https://www.soldoutticketbox.com/el//refund-request.


"Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας να λάβετε την απάντηση μας. Κατανοούμε τις ανησυχίες σας όσον αφορά τη μετατόπιση της συναυλίας Celine Dion στην Κύπρο, δύο χρόνια αργότερα, στις 3 Ιουνίου 2023. Έπρεπε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο πριν απαντήσουμε σε εσάς, γιατί η απόφαση να σας επιστραφεί, όταν η εκδήλωση επαναπρογραμματίζεται σε νέα ημερομηνία, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον Οργανωτή Εκδηλώσεων και δεν εξαρτάται από τα SoldOut Tickets, ο οποίος λειτουργεί απλώς ως εκπρόσωπος εισιτηρίων μεταξύ σας, του αγοραστή Εισιτηρίων και του διοργανωτή εκδηλώσεων.

Στην περίπτωση της Celine Dion Concert στην Κύπρο, ο οργανωτής που είναι η εταιρεία Moonlight Show Productions Ltd, έπρεπε να περάσει από ορισμένες απαιτούμενες διατυπώσεις και εγκρίσεις, πριν μπορέσει να μας δώσει το ′′ εμπρός ′′ για να ανακοινώσουμε την επιλογή επιστροφές χρημάτων. Ξέρουμε ότι αυτό προκαλεί απογοήτευση σε κάποιους από εσάς, και ζητάμε συγγνώμη που σας κάναμε να περιμένετε περισσότερο από ό, τι περίμενα, πριν λάβετε απάντηση από εμάς.
Καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο Διεθνές Show που συμβαίνει ποτέ στην Κύπρο, ορισμένες πτυχές που εμπλέκονται ίσως να χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για να αντιμετωπιστούν λόγω του τεράστιου πεδίου εφαρμογής της εμπλεκόμενης Αλλά είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι, η χώρα μας περιλαμβάνεται σε ένα τόσο εκπληκτικό Worldwide Tour, δεδομένου ότι η Σελίν θα πραγματοποιήσει μόλις 8 συναυλίες ζωντανά στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του 2023, η Κύπρος είναι μία από αυτές!

Μετά την έγκριση για επιστροφές χρημάτων που δόθηκαν από την Moonlight Show Productions Ltd, μπορείτε να κάνετε αίτηση επιστροφής χρημάτων μεταξύ 14 ης και 21 ης Μαΐου 2021, εάν αποφασίσετε να δώσετε τα εισιτήριά σας. Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι οι περισσότερες από τις 2023 Συναυλίες της Celine στην Ευρώπη έχουν ήδη εξαντληθεί και ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων από όλο τον κόσμο θα θέλουν να ταξιδέψουν στην Κύπρο για να την δουν. Το να χάσετε το εισιτήριό σας μπορεί να σημαίνει ότι τελικά δεν θα μείνουν θέσεις για να αγοράσετε εάν επιθυμείτε να το κάνετε σε μεταγενέστερο στάδιο. Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές σας στο:
www.soldoutticketbox.com/refund-request/

Εάν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε περισσότερα σχόλια από το The Organizer μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Moonlight Show Productions Ltd απευθείας

Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε, σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για όλους μας, και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να καλωσορίσουμε στη Συναυλία του 2023, όσοι είστε προνομιούχοι να έχετε εισιτήριο!
#celinedion #worththewait

Όλα τα καλύτερα
SoldOut Tickets Team"
Μικρές Μπαταρίες

Διαδικτυακές Αγορές

Εγγυήσεις και ελαττωματικά προϊόντα

Αναγραφή Τιμών

Συμμόρφωση Προϊόντων - Καθήκοντα Οικονομικών Φορέων

Λογαριασμοί Πληρωμών

Εναλλακτική Επίλυση Καταναλωτικών Διαφορών

Εβδομαδιαίο Δελτίο Επισκόπησης Τιμών Καυσίμων

Κώδικας Καταναλωτικής Δεοντολογίας

Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων

Τιμές καυσίμων - Συχνές ερωτήσεις